10 Haziran 2008 Salı

Hollanda - İtalya: 3-0 (C Grubu)

(Resim: Getty Images)
Hollanda Milli takımı herhalde bu blogu okuyorlar, çünkü dün beni rezil etmek için ellerinden geleni ardına koymadılar.

Geçen günlerde Hollanda'dan bir cacık olmaz dedim, lafı adama böyle yuttururlar işte. Ne diyeyim, ben değil İtalyanlar utansın.

Maça gelecek olursam, İtalya bildiğiniz gibi başladı ta ki Hollanda'nın ilk golüne kadar. Sonra papatya misali gibi açıldılar ama Hollanda'yı da tebrik etmek lazım. Kontradan iki kere iyi vurdular.

Gio için ayrı bir paraf açmak istiyorum. Maç 1-0 iken İtalya'nın kullandığı kornerde topu çizgiden çıkardı ve sonrasında gelişen kontra atak da asist yapan oyuncuya uzun pası atan oyuncu yine oydu. Herhalde maçın en ilginç anı buydu. Bir de üçüncü golü attı.

Fenerbahçe geçen sene keşke Real Madrid'in sol bekini değil de Barca'nınkini alsaydı. Türkiye olarak isimlere çok tıkılıyoruz.

Stat: Stade De Suisse
Hakemler: Peter Fröjdfeldt, Stefan Wittberg, Henrik Andren
Hollanda: Van Der Sar, Ooijer, Boulahrouz (Dk. 77 Heitinga), Mathijsen, Van Bronckhorst, De Jong, Engelaar, Kuyt (Dk. 81 Afellay), Van Der Vaart, Sneijder, Van Nistelrooy (Dk. 70 Van Persie)
İtalya: Buffon, Panucci, Barzagli, Materazzi (Dk. 54 Grosso), Zambrotta, Ambrosini, Pirlo, Gattuso, Camoranesi (Dk. 75 Cassano), Toni, Di Natale (Dk. 64 Del Piero)
Goller: Dk. 26 Van Nistelrooy, Dk. 31 Sneijder, Dk. 79 Van Bronckhorst (Hollanda)
Sarı kartlar: Dk. 59 De Jong (Hollanda), Dk. 27 Toni, Dk. 35 Zambrotta, Dk. 51 Gattuso (İtalya)

2 yorum:

Düşüncelerinizi benimle paylaştığınız için teşekkür ederim.