20 Haziran 2008 Cuma

Portekiz - Almanya: 2-3 (Çeyrek Final)

(Resim: Getty Images)
Resimde Ferreira kabız gibi çıkmış, doğaldır arkadan Ballack öyle açık bir faul yaptı ki hakem hariç tüm izleyenler pozisyonu gördü. Zaten hakem de bu turnuva da muhtemelen son maçına çıkmış oldu.

Almanya ilk yarım saati domine etti, aslında maçı da domine etti ama dediğim gibi Ballack'ın yaptığı faul ile maçı hak etmedi. Biz sevmeyiz böyle işleri, böyle şampiyonluk olacağına hiç olmasın deriz.

Portekiz bizim gruptan rahat çıktığı için bir güven vardı ama bilmedikleri birşey vardı o da turnuvanın en güçsüz gruplarından birini lider bitirmişlerdi. İyi bir ders oldu. Ronaldo da bu sene 90'ın üstüne maça çıktığından güzel bir tatili hak etti. Zaten turnuva bitse de gitsek havası vardı tüm Portekizlilerde.

Stat: St. Jakob Park
Hakemler: Peter Fröjdfeldt, Stefan Wittberg, Henrik Anderen
Portekiz: Ricardo, Pepe, Ferreira, Carvalho, Bosingwa, Simao, Petit (Dk. 73 Postiga), Moutinho (Dk. 31 Meireles), Deco, Ronaldo, Nuno Gomes (Dk. 67 Nani)
Almanya: Lehmann, Metzelder, Mertesacker, Lahm, Friedrich, Schweinsteiger (Dk. 83 Fritz), Rolfes, Hitzlsperger (Dk. 73 Borowski), Ballack, Podolski, Klose (Dk. 89 Jansen).
Goller: Dk. 22 Schweinsteiger, Dk. 26 Klose, Dk. 61 Ballack (Almanya), Dk. 40 Nuno Gomes, Dk. 87 Helder Postiga (Portekiz)
Sarı kartlar: Dk. 48 Friedrich, Dk. 49 Lahm (Almanya), Dk. 26 Petit, Dk. 60 Pepe, Dk. 90 Postiga (Portekiz)

1 yorum:

  1. Bu şeref Ballack daha önce de Manchester Chelsea maçında Ferdinand'a aynısını yapmıştı hatırlarsanız. Ferdinand'a koluyla bastırdı kale dibinde hakem Lubos Michel görememişti van der Sar çok zor çıkarmıştı kornere hakeme itildiğini söyledi ama hakem göremedi.

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi benimle paylaştığınız için teşekkür ederim.